Politic

Adriana Bahmuțeanu candidează la… Primărie / Anunțul de pe Instagram

  • adrianabahmuteanu3.png
  • adriana bahmuteanu_282645.png
 

Adriana Bahmuțeanu și-a depus marți candidatura la funcția de primar al sectorului 1. Ea are susținerea Partidului Ecologist Român.

Intrarea în politică este un vis mai vechi al fostei prezentatoare.

„Da! Candidez la Primaria sectorului1! Ca sa fie bine!!!”, a scris, astăzi, pe Instagram, unde a postat și o fotografie.

Lucrurile par să fi intrat în normal și în viața personală. Astfel, Adriana Bahmuțeanu și-a revăzut copiii, după șase luni în care băieții au stat doar la tatăl lor, Silviu Prigoană. Judecătoria Sectorului 5 a stabilit domiciliul celor doi băieţi, Eduard, în vârstă de 8 ani, şi Maximus, în vârstă de 10 ani, la Silviu Prigoană, iar cu Adriana Bahmuțeanu să îşi petreacă două weekend-uri din lună. Dar, pare-se că din cauza pandemiei de COVID-19, băieții nu și-au văzut deloc mama, timp de șase luni, fiind ținuți în izolare în vila tatălui lor.

„Am avut emoţii mari. Până acum i-am auzit la telefon şi i-am văzut pe videocall. Ne-am îmbrăţişat, ne-am pupat, le-am pregătit mâncărurile lor preferate. A fost bine, a fost cel mai aşteptat weekend şi mi-am dat seama cât este de greu fără ei. Acum ne pregătim de şcoală, poate mergem pe undeva într-o mică vacanţă. Încă nu am stabilit ceva, am preferat să mă bucur de ei, decât să îmi fac planuri”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru click.ro.

Fosta prezentatoare tv este mulțumită că Eduard și Maximus au toate condițiile în casa tatălui lor.

„I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului. El s-a baricadat la propriu, nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii. Oricum, a trecut ce era mai greu şi sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat”, a mai declarat bruneta, pentru sursa menționată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button