mytex

Om de afaceri străin, mort după ce a luat în exces o anumită vitamină

Un om de afaceri străin a decedat după ce ar fi luat în exces vitamina D. Bărbatul ar fi luat suplimente care nu aveau avertismente pe ambalaj cu privire la riscurile asociate administrării prea multor doze.
Potrivit ghidurilor NHS, fiecare persoană cu vârsta peste patru ani este sfătuită să „ia în considerare” administrarea unei doze zilnice de vitamina D pe timp de toamnă și iarnă, când soarele nu este suficient de puternic pentru ca organismul să o producă natural, scrie Daily Mail.


Dar când David Mitchener, în vârstă de 89 de ani, a fost internat în spital, simțindu-se rău, testele efectuate au arătat că nivelul său de vitamina D era la cel mai înalt nivel care putea fi înregistrat de un laborator NHS.
A murit zece zile mai târziu, după ce a fost internat la Spitalul East Surrey suferind de hipercalcemie, o acumulare de calciu în organism asociată cu administrarea prea multor doze de vitamina D, potrivit stirileprotv.ro.


Această afecțiune poate slăbi oasele și poate deteriora rinichii și inima.
Într-un alt caz, în 2019, un medic legist a stabilit că neglijența unui medic de familie a contribuit la moartea unui pensionar căruia i-a fost prescris greșit prea multă vitamină D. Testele au arătat că nivelurile sale de vitamina D erau la nivelul maxim înregistrabil de laborator.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare