Lifestyle

Viviana Sposub s-a despărțit de fostul soț al Andreei Bălan

Viviana Sposub s-a despărțit de George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Bruneta s-a mutat într-un apartament închiriat, după despărțire. Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după 3 ani de relație.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana, care a devenit cunoscută din emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.


Cu câteva săptămâni înainte de vestea despărțirii de George Burcea, Viviana Sposub a publicat pe TikTok un filmuleț în care anunța că s-a mutat într-un nou apartament, cu două camere. „M-am mutat într-un nou apartament și facem turul”, a zis ea. Rând pe rând a prezentat toate camerele, decorurile, a și explicat că apartamentul nu are living, dar are două dormitoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare