Lifestyle

UPDATE. Liviu Dragnea, despre presupusa RELAȚIE AMOROASĂ… / Ce a spus Oana Leonte?!

  • liviudragnea_7.jpg
Fostul lider PSD-ist a reacționat după ce s-a vehiculat în mass-media că ar avea o nouă iubită, o tânără pe care ar fi cunoscut-o la APP – NOUA IUBITĂ a lui Liviu Dragnea?!…
 
„Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi. Am spus de nenumarate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă. Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba. Am mai aflat din aceleași articole că aș fi fost în Cuba. N-am ajuns până acum în această țară. Și mai înțeleg că tot noianul acesta de articole mincinoase identice a apărut la comanda celor enervați de apariția mea televizată de sâmbătă seară. Le dau o veste proastă. E doar începutul, băieți!”, a relatat Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.
 
UPDATE. Pe de altă parte, chestionată de FANATIK dacă are o relație sentimentală cu Liviu Dragnea, Oana Leonte a declarat: „Ar trebui să răspund la această întrebare?… Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta. Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button