Lifestyle

Tudor Chirilă: „Trebuie să exersez empatia”

Invitat în podcastul lui Răzvan Exarhu, „Ac de siguranță”, Tudor Chirilă (49 de ani) a făcut confesiuni despre viața lui dincolo de carieră. A povestit inclusiv despre ședintele lui de terapie la psiholog. Artistul merge frecvent la biserică și are duhovnicul lui.

„Nu mai merg la terapeut acum. Cred că la un moment dat trebuie să întrerupi, pentru că altfel nu îţi poţi da seama dacă funcţionează. Terapeutul e ca un duhovnic, nu o poţi lua de la capăt cu altul. La terapie eşti mult mai ajutat să găseşti singur nişte răspunsuri, în timp ce la duhovnic eşti mai subordonat. Duhovnicul e o figură morală şi superioară. Terapia la psiholog, însă, e o formă de a discuta mai mult cu tine.

Am vorbit foarte mult timp la terapie despre părinţi şi despre copilăria mea. Am considerat mereu că am avut o copilărie fericită. Eu cu inteligenţa emoţională sunt destul de praf, trebuie să exersez empatia, recunosc. Am făcut terapie cu un psiholog”, a explicat el, potrivit paginademedia.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

Ce să exerseze drogatul? Iubitorul ăsta de devianți și de leghebetei? Haștagul are idei puține dar fixe. Doar prafuri are multe.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

Iar latraul putinist barbughe exerseaza latratul moscovit. Dupa cum se vede zilnic.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
11 luni în urmă

Boschete bețiv, ăsta-i haștag de-al tău. Doar că el are bani mai mulți ca tine și se droghează. Tu tragi din pungă și, de sărbători bei, să te citez: „#MonaDragosteaMea”. Idiot de dă-n gropi. Exact ca tine. Mai ieșiți noaptea,… Citeşte mai mult »

Back to top button