Lifestyle

Silvia Dumitrescu suferă de 30 de ani de o boală autoimună

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 63 de ani, suferă de 30 de ani de o boală autoimună. Ea a fost diagnosticată cu tiroidită autoimună Hashimoto, de care nu va scăpa niciodată. Recent, artista a dezvăluit ce a dus la declanșarea acestei boli.


„Când a murit mama, băiatul meu avea 10 luni și am avut un șoc emoțional, am avut o suferință foarte puternică, care s-a dezvoltat pentru că alăptam, m-am abținut să plâng, iar atunci s-a declanșat această boală de tiroidă. Multă lume nu înțelege transformarea mea. Oamenii care au această boală suferă și de o ușoară anxietate. Încerc să-mi revin”, a declarat Silvia Dumitrescu la Antena Stars..
În altă ordine de idei, ea a mărturisit că există invidie între artiști.


„Niciodată nu am putut să înțeleg această invidie între artiști. Există de când lumea această invidie. Nu am dat curs și m-am făcut că nu bag de seamă, cred că am muzică dacă nu știi să dăruiești și să fii bun și să treci peste anumite lucruri. Trebuie să înțelegi că nu toți oamenii sunt dotați cu empatie. Dacă văd că primesc multă răutate, eu dau multă bunătate”, a spus artista.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button