Lifestyle

Sharon Stone a descoperit că are o tumoare

Sharon Stone a descoperit că are o tumoare

Actriţa americană Sharon Stone (64 de ani) a dezvăluit, într-un mesaj publicat pe Twitter, că are o tumoare fibroasă, fără să precizeze unde se află, dar care trebuie „îndepărtată”. Ea îi sfătuieşte pe urmăritorii ei să obţină şi o a doua opinie de la medici în cazul unei suspiciuni.
„Am suferit o procedură greşită ca urmare a unui diagnostic greşit. Confruntată cu agravarea durerii, am vrut să aflu şi a doua opinie: Am o tumoare mare cu fibrom care trebuie îndepărtată….În atenţia femeilor în special: nu renunţa şi obţine o a doua opinie. Îţi poate salva viaţa”.
Ea încheie cu câteva cuvinte liniştitoare: „Mă voi odihni patru până la şase săptămâni pentru o recuperare completă. Vă mulţumesc că sunteţi atât de grijulii. Totul este în regulă”, a scris actriţa din “Casino”.

Sharon Stone a descoperit că are o tumoare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Nu pocnitoarea asta ordinară spunea că ea nu merge pe platou atunci când sunt neinjectați pe acolo? No, dozele și-au făcut efectul. Să bage și pe mai departe, atunci. Chiar, nu îi mai auzim deloc pe lătrăi că laudă dozele?… Citeşte mai mult »

Back to top button