Lifestyle

Sharon Stone a descoperit că are o tumoare

Sharon Stone a descoperit că are o tumoare

Actriţa americană Sharon Stone (64 de ani) a dezvăluit, într-un mesaj publicat pe Twitter, că are o tumoare fibroasă, fără să precizeze unde se află, dar care trebuie „îndepărtată”. Ea îi sfătuieşte pe urmăritorii ei să obţină şi o a doua opinie de la medici în cazul unei suspiciuni.
„Am suferit o procedură greşită ca urmare a unui diagnostic greşit. Confruntată cu agravarea durerii, am vrut să aflu şi a doua opinie: Am o tumoare mare cu fibrom care trebuie îndepărtată….În atenţia femeilor în special: nu renunţa şi obţine o a doua opinie. Îţi poate salva viaţa”.
Ea încheie cu câteva cuvinte liniştitoare: „Mă voi odihni patru până la şase săptămâni pentru o recuperare completă. Vă mulţumesc că sunteţi atât de grijulii. Totul este în regulă”, a scris actriţa din „Casino”.

Sharon Stone a descoperit că are o tumoareArticole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comment
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
28 zile în urmă

Nu pocnitoarea asta ordinară spunea că ea nu merge pe platou atunci când sunt neinjectați pe acolo? No, dozele și-au făcut efectul. Să bage și pe mai departe, atunci. Chiar, nu îi mai auzim deloc pe lătrăi că laudă dozele?… Citeşte mai mult »

Back to top button