Lifestyle

Scandal în clinica Oanei Zăvoranu

 

Clinica Oanei Zăvoranu este în mijlocul unui scandal, după o „vizită” făcută de o fostă angajată. Femeia ar fi mers la clinică pentru a solicita ultimul salariu, însă lucrurile au degenerat.

Alex Ashraf, care este acuzat că ar fi vătămat-o, susține că, în fapt, el este cel agresat și că el a apelat la autorități.

„Este adevărat că este vorba despre o fostă angajată. Nu este adevărat că eu am abuzat-o pe această femeie. Eu am fost cel agresat, eu am sunat la 112, eu am dat declarații primul la poliție. Și eu am fost la IML, și eu sunt acum la Municipal și îmi fac tot felul de analize ca să dovedesc că eu am fost cel agresat, nu ea. Nu am bătut eu pe nimeni, din contră, eu am fost cel agresat”, a spus Alex Ashraf pentru FANATIK.

Alex Ashraf susține că femeia a făcut foarte multe probleme în clinică de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, acesta subliniază faptul că ar exista inclusiv dovezi împotriva ei.

Mai multe informații pe viva.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button