Lifestyle

Ruptură între Vali Vijelie și soția lui

Vali Vijelie și soția lui nu mai formează cu adevărat un cuplu, după cum a confirmat ea. Carmen Rusu a confirmat separarea de manelist, la scurt timp după ce acesta a fost surprins de jurnaliști cu o altă femeie, pe care nu s-a ferit să o pipăie în drum spre mașina lui.
În urmă cu câteva zile, cancan.ro a postat imaginile în care Vali Vijelie apare alături de presupusa amantă femei. Întrebată despre relația cu soțul ei și despre faptul că ar umbla cu altă femeie, Carmen Rusu a declarat că mai este căsătorită cu el doar pentru confortul financiar.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a mărturisit Carmen Rusu pentru fanatik.ro. Ea și artistul au împreună doi copii. Nu este prima oară când apar informații despre aventurile lui Vali Vijelie.Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare