Lifestyle

Pesmetul – ingredient folosit pentru impanat

  • logomytex.png
 

Chiar daca aparent nu este decat un ingredient fara prea mare importanta, pesmetul constituie un aliat de mare ajutor in prepararea anumitor sortimente de mancare. „Cel mai frecvent, pesmetul este folosit pentru impanatul snitelelor, a cascavalului pane si a Gordonului bleu. Dar, in acelasi timp, se utilizeaza la galustele cu prune si la papanasii fierti. Se topeste unt intr-o tigaie, dupa care se adauga pesmetul si se prajeste (pesmet cat sa cuprinda tot untul). Se adauga zahar, vanilie, scortisoara si nuca macinata. Apoi, se vor trece prin el galustele cu prune sau papanasii”, ne-a declarat Cornelia Ghisoi, maestru bucatar in cadrul restaurantului Aro Palace.



Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comments
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button