Lifestyle

O prezentatoare TV a născut în baie, în câteva minute

O prezentatoare TV de la CNN a născut în baie, în câteva minute. Kasie Hunt a povestit totul pe contul său de Instagram. S-a întâmplat la al doilea copil al ei. Kasie nu se aștepta să nască acasă. Prezentatoarea de la CNN a născut în baie, pe jos, după un travaliu de numai 13 minute. Soțul ei a ajutat-o.
Din fericire, copilul s-a născut sănătos. Micuța s-a grăbit să vină pe lume, luându-i prin surprindere pe părinții ei.
„Bine ai venit pe lume! Soțul meu și cu mine suntem încântați să o prezentăm pe fiica noastră, Grey Hunt Rivera. Grey a fost adusă pe lume cu ajutorul tatălui, pe podeaua din baie, după 13 minute de travaliu, înainte de a avea timp să sunăm la 911 și cu 24 de ore înainte de programarea ei prin cezariană. Suntem recunoscători pompierilor și personalului medical de urgență din Districtul Columbia care ne-au îndrumat în momentele incredibil de intense înainte ca ea să respire pentru prima dată și care au ajuns în câteva minute pentru a duce mama și copilul în siguranță la spital”, a transmis familia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
12 zile în urmă

A fătat ca pisica. Sunt de la sienen? Adica trompeta amerloco-deviantă? Atunci nu ne mai miră.

Back to top button