Lifestyle

Nicu Alifantis, nevoit să înapoieze indemnizația primită în timpul pandemiei

Statul îl obligă pe Nicu Alifantis să înapoieze indemnizația pe care a primit-o în timpul pandemiei. Artistul a primit recent somații din partea statului, fiind anunțat că trebuie să dea înapoi banii primiți ca ajutor pentru artiști, în timpul pandemiei. Nicu Alifantis a fost șocat când a văzut că i se cer banii înapoi.
Între luna aprilie 2020 și până la jumătatea anului 2021, Nicu Alifantis ar fi primit o sumă impozabilă în valoare de 4.072 de lei, în fiecare lună, potrivit viva.ro.
Acum statul cere banii înapoi.


„Decuseară trece pe la mine Poștașul și-mi aduce un maldăr de plicuri. Zic, merci, îl cinstesc și m-apuc să le desfac. Citesc. Dracu m-a pus?! Mă minunez ca prostu. Apoi mă enervez ca idiotu! Ca un bun creștin, îmi fac o cruce cât pot de mare și tot așa de 7 ori, că atâtea plicuri am primit.

Pe scurt, în 2020, Statu a plătit niște indemnizații ălora cu meserii liberale, din care, cu onor fac și eu parte, că cică din cauza lui Covi nu ne-am putut desfășura activitatea. Ete că acus-au gândit ei că ar fi bine să ni le ia înapoi că cică sumele lunare au fost plătite necuvenit (?!) Tare, nu-I așa? Doamne, în ce țară trăim! Ce bătaie de joc! Fi-v-ar masca, izoleta și vaccinul cui v-a ales, că nu vă mai săturați, nemernicilor!”, a scris artistul, pe pagina sa de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Foarte bine. Măcar s-a injectat de toți banii?

Back to top button