Lifestyle

Monica Dascălu, schimbări majore în viață / S-a recăsătorit și este gravidă, la aproape 46 de ani

Monica Dascălu s-a recăsătorit și este gravidă, la aproape 46 de ani, potrivit cancan.ro. Știrista de la PRO TV s-ar fi recăsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea, la numai câteva luni după ce a divorțat de primul soț, avocatul Mihai Băjenaru.
Noul partener de viață ar fi proprietar al unui service auto.

Jurnalista a rămas însărcinată la puțin timp după ce s-a recăsătorit, iar la vârsta de 44 de ani a adus pe lume un băiețel. Mai mult, în condițiile în care până acum câțiva ani credea că nu se va putea bucura vreodată de rolul de mamă, Monica Dascălu este din nou însărcinată, potrivit sursei indicate.

La aproape 46 de ani, ea este însărcinată în șase luni, iar în toamnă va aduce pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță, conform Cancan. Din acest motiv nu ar mai prezenta știrile, de câteva săptămâni. Monica Dascălu a preferat să nu ofere declarații presei cu privire la viața ei personală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button