Lifestyle

Mirela Vaida și-a anulat vacanța la Disneyland: Am de ales să zbor cu unii care își bat joc de oameni și unii…

Mirela Vaida intenționa să meargă alături de cei trei copii ai săi într-o vacanță la Disneyland Paris, dar a anulat-o din cauza prețurilor la biletele de avion. Vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare. În urmă cu o săptămână, prezentatoarea de la Acces Direct a avut peste 10 ore întârziere la un zbor cu o companie aeriană.

„Am vrut și eu să-mi duc copiii la Disneyland, în vacanță de Rusalii… Dar pare o misiune imposibilă!! De Wizz Air și de bătaia lor de joc, să nu mai aud! Ați văzut cum și-au bătut joc de oamenii aia, săracii, uitați sau lăsați prin aeroporturi, în Sâmbătă Învierii?

Iar TAROM nu ne ajută cu absolut nimic! Pune niște prețuri prohibitive la bilete! Dacă compania asta de stat nu e făcută pentru noi, românii, care să își permită să călătorească de ici-colo în 2023, atunci pentru cine e făcută?? Am de ales să zbor între unii care își bat joc de oameni și unii care au niște prețuri astronomice la bilete! Asta e… stăm acasă!”, a scris, pe Facebook, prezentatoarea tv, arătând că zborurile ar fi costat familia peste 11.000 de lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare