Lifestyle

Mihai Albu, înșelat de o grupare de infractori cibernetici

 

Pentru ca afacerea sa să supraviețuiască în vreme de pandemie, Mihai Albu a fost nevoit să se reorienteze și a început să facă încălțăminte casual, la prețuri accesibile. Pentru a promova noua lui linie de produse, designerul de pantofi a decis să-și cumpere un domeniu și a plătit unei firme… fantomă, din străinătate.

„Am vrut să-mi cumpăr online un domeniu pentru site-ul meu, dar am plătit unei firme-fantomă. Pare a fi o grupare bine pusă la punct, din străinătate, Poliția investighează cazul, am făcut plângere penală.
Am plătit prin internet, cu cardul, părea totul în regulă, însă contabilul firmei mele m-a anunțat că suma de 1.700 de lei s-a dus către o firmă-fantomă, care nu există, și nu pot justifica banii, din punct de vedere legal”, a declarat Mihai Albu pentru Impact.

„Am luat legătura cu Poliția, investighează cazul, este o fraudă cibernetică, am făcut plângere penală, sunt foarte mulți păgubiți, este vorba despre o grupare bine pusă la punct. Este o firmă din străinătate, dar care se substituie unei firme românești. Sper să-mi recuperez banii.
Hoții aștia nu se lasă, au mai avut încercări de a mă prădui! Am transmis e-mailul celor de la bancă, în speranța că vor depune plângere la organele abilitate în a descoperi escrocii. Nu am mai completat cu datele cerute, ca data trecută. Aveți grijă cu toții. Am sunat la bancă, le-am trimis mailul și mi-au blocat cardul imediat. S-a adeverit că era o tentativă de fraudă”, a mai spus designerul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare