Lifestyle

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit
După zece ani de la nuntă, Marian Vanghelie și Oana Mizil au decis să se despartă. Cei doi au împreună o fiică, Maria, în vârstă de șapte ani.
Cu toate că păreau fericiți, situația nu a stat tocmai în acest fel. Marian și Oana au fost mereu destul de discreți în ceea ce privește viața personală, însă cu toate acestea au apărut și problemele în relația de cuplu.
Mariajul lui Vanghelie ar fi avut de suferit și din cauza perchezițiilor care au fost făcute la domiciliu, iar arestarea sa poate a reprezentat momentul care a umplut paharul pentru partenera sa.
Oana Mizil și-a făcut deja bagajele și a plecat împreună cu fetița și cu mama sa din casa lui Vanghelie. Cei doi nu s-au căsătorit civil, așa că nu a fost nevoie de avocat sau judecător. Așadar, despărțirea lor s-a făcut pe cale amiabilă. Oana nu a dorit să facă prea multe declarații în legătură cu acest subiect. Cu toate acestea, ea nici nu a negat zvonurile despărțirii.
„Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață”, a spus ea.
Fostul politician pare destul de indiferent față de ruptura cu femeia lângă care și-a petrecut ultimii 10 ani.
„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat Marian Vanghelie pentru Click!.

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button