Lifestyle

Lidia Buble, despre relația cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Ce diferență de vârstă este între ei

Lidia Buble a vorbit despre relația ei cu Horațiu Nicolau, după ce s-a crezut că s-au logodit. Totul a pornit de la un inel ce părea a fi de logodnă.
Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, Lidia Buble a făcut-o pe Lili Sandu să creadă că are pe deget inel de logodnă. Artista a explicat că, în fapt, este un cadou primit la aniversarea vârstei de 30 de ani.


„Dă-ne o veste!”, a spus prezentatoarea tv Lili Sandu, referindu-se la inel. „A, nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n.r. – inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n.r. – logodnă)”, a spus cântăreața.


Cât despre povestea de dragoste dintre ea și Horațiu Nicolau, care este cu peste trei decenii mai mare decât ea, Lidia mărturisește că este mai fericită ca niciodată.
„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani), aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură. Dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”, a declarat Lidia Buble, potrivit viva.ro.
De mai bine de un an, Lidia Buble (30) formează un cuplu cu Horațiu Nicolau (62).
La nunta Călinei Ponor, cântăreața și partenerul ei au avut prima apariție oficială împreună.
Cea mai expusă relație a Lidiei Buble a fost cea de 5 ani cu Răzvan Simion, de care s-a despărțit în 2020.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button