Lifestyle

Lidia Buble a fost lăsată fără geantă, la un hotel de lux / S-a ales și cu o alergie

Lidia Buble a avut parte de evenimente nedorite cu o zi înainte de a împlini 30 de ani. Fiind plecată în vacanță, cântăreața a rămas fără geantă. De asemenea, s-a ales cu o alergie serioasă.

„Mare atenție când plecați în vacanțe, nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux și nu se poate întâmpla. Se poate întâmpla. Am trecut de două ori prin asta. Geanta mi-a fost furată, nu îmi încape în seif, am pus alte lucruri în seif.
Ceasurile, diamantele încap în seif, gențile nu încap. Extrem de mare grijă la ce luați la voi. Îmi vine să urlu, îmi trec foarte multe stări, mâine e ziua mea, înainte de 30 să mi se facă o bucurie din asta. Să nu credeți acum că viața mea stătea într-o geantă, dar e trist ce se întâmplă. E un obiect de care m-am atașat, care îmi plăcea. Culmea, când am stat la niște hoteluri de îți venea să te închizi cu 10 feluri de chei, nu s-a întâmplat nimic!”, a mărturisit artista pe Instagram, conform libertatea.ro.

„Pe lângă că mi s-a furat geanta, mi-a apărut alergie la gură. Eu de obicei, nu vreau să exagerez, dar am tenul de bebe, n-am absolut nimic. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un ten perfect, nu știu ce am mâncat azi. Welcome 30, dacă așa vii du-te înapoi de unde ai venit, că eu sunt foarte bine la 29”, a mai spus artista.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button