Lifestyle

Georgiana Lobonț și-a anulat turneul în SUA

Georgiana Lobonț și-a anulat turneul în Statele Unite ale Americii. Artista a luat decizia după ce a aflat că este însărcinată din nou. Ea va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Cântăreața este căsătorită cu Rareș Ciciovan și au împreună doi copii, o fată și un băiat.


„Toate cântările o să meargă de la sine, cum am cântat și până acum. Doar turneul din America o să îl anulăm, pentru că nu mi-a dat medicul încă termenul de naștere, dar, teoretic, dacă sunt în cinci săptămâni, adică o lună și un pic, ar trebui să nasc undeva în luna martie și turneul ar fi la sfârșit de luna ianuarie, până la mijlocul lunii februarie și nu am cum să zbor cu avionul atât de multe ore. Risc să nasc. Nu e ok, nu ai voie, nu te lasă, nu e legal să zbori după a șaptea lună”, a spus Georgiana Lobonț, la Xtra Night Show, potrivit viva.ro.


În urmă cu câteva luni, se zvonea că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorțează, dar a fost doar o strategie de a atrage atenția asupra lor, cum se întâmplă și peste hotare, la case mai mari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare