Gastronomie
-
Chef Sorin Bontea a prezentat o reţetă de ciorbă de peşte / Secretul acesteia / Sute de comentarii
Chef Sorin Bontea, jurat la MasterChef (PRO TV), alături de prietenii Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, a prezentat o reţetă…
Citește mai mult » -
Cum fierbi corect ouăle, pentru a nu crăpa / Patru trucuri pentru a se decoji ușor
Pentru a fierbe corect ouăle, fără să crape, urmează pașii de mai jos: Adu ouăle la temperatura camereiDacă le iei…
Citește mai mult » -
Măcelarii de Elită ai României – surpriza plăcută de la World Butchers’ Challenge / Un braşovean de la Sergiana, în lot
Măcelarii de Elită ai României – surpriza plăcută de la World Butchers’ Challenge. După ce duminică juniorul Paul Cordea a…
Citește mai mult » -
Un brașovean de la Sergiana, în echipa Măcelari de Elită ce va reprezenta România la Paris
Un brașovean de la Sergiana, în echipa Măcelari de Elită ce va reprezenta România la Paris. Echipa Măcelari de Elită,…
Citește mai mult » -
Top 3 rețete de sarmale de post
Sarmalele de post sunt la fel de delicioase ca cele tradiționale, dar fără carne. Se pot face cu o varietate…
Citește mai mult » -
Salata verde – beneficii pentru sănătate și siluetă / Cinci rețete rapide și delicioase
Salata verde – beneficii pentru sănătate și siluetă / Cinci rețete rapide și delicioase Salata verde este recomandată datorită numeroaselor…
Citește mai mult » -
Rețete de mucenici
Retete de mucenici… Mucenicii sunt preparate tradiționale românești, pregătite în data de 9 martie pentru a comemora cei 40 de…
Citește mai mult » -
Maioneză de post – trei rețete simple
Maioneza de post se folosește în multe preparate, mai ales în perioadele când nu se mănâncă „de dulce”. Aceasta este…
Citește mai mult » -
În cât timp se gătește carnea de porc
Timpul de gătire al cărnii de porc depinde de metoda de preparare, de grosimea bucății de carne și de tipul…
Citește mai mult » -
Mug cake – Cea mai rapidă rețetă de prăjitură
Cea mai rapidă rețetă de prăjitură… Dacă ți-e poftă de un desert făcut acasă, dar nu vrei să aloci mult…
Citește mai mult »