Lifestyle

Fiul chef-ului Adrian Hădean, alergic la ambrozie

 

Bucătarul Adrian Hădean, cunoscut publicului pentru rolul de jurat în cadrul emisiunii „MasterChef România”, are probleme de sănătate cu fiul lui.

„E oficial. Vladimir e alergic la ambrozie, buruiana mizeriei urbane pentru stârpirea căreia avem o lege la fel de inutilă ca multe alte legi pentru a căror aplicare plătim cu bani grei, dar pentru că aplicarea…nu se aplică, mai plătim şi cu sănătatea. Ochi umflaţi, nas înfundat, mucoase iritate, imposibilitatea de a respira normal ziua şi noaptea, cam astea-s «bucuriile» pe care le îndură un alergic la ambrozie”, a scris faimosul bucătar pe pagina sa de Facebook.

Primele simptome au apărut anul trecut. „I-au trebuit trei luni să-şi revină după «ambrozia de anul trecut», pentru ca odată încheiate cele trei luni să aibă doar alte două de relativă linişte înainte de noul sezon, care a început deja de o lună. Bucureştiul e plin de focare, Voluntariul la fel, şi-s convins că avem ambrozie în toată ţara. Unde ne mutăm?”, a adăugat Hădean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button