Lifestyle

Fiica Ioanei Ginghină mănâncă aproape zilnic în oraș. Câți bani de buzunar primește lunar

Fiica Ioanei Ginghină mănâncă aproape zilnic în oraș, după cum a mărturisit actrița.
Ioana Ginghină i-a mărit bugetul Ruxandrei, de când este la liceu. Acum ceva vreme îi dădea doar 150 de lei pe lună, dar de când fiica ei învață la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, adolescenta primește mai mulți bani.


„Am crescut bugetul la 500-700, în funcție de nevoi. La 700 se ajunge pe lună, ce să mai. Aproape în fiecare zi mănâncă în oraș, liceul m-a terminat din toate punctele de vedere, psihic și financiar! Vorbim de ieșitul în oraș și chiar dacă își ia doar o cafea sau un boba tea ajunge la 20 de lei! Dacă își mai ia și ceva de mâncare, s-au dus 70 de lei. Eu îi văd cheltuielile de pe card și văd că într-o zi se duc 70 de lei! Totuși, spre finalul lunii, când nu mai are buget, mănâncă o supă la plic, la cană. La ea am văzut-o pentru prima oară. Vine uneori și acasă cu ea, o întreb: «Îți fac ceva de mâncare?». Îmi zice: «Nu, mi-am luat o supă!». Se duce la dozator, își pune direct apă fierbinte și gata!”, a explicat Ioana Ginghină pentru Ego.


Actrița nu este însă pregătită pentru momentul când fiica ei îi va aduce acasă vreun prieten.
„Nu are încă iubit! E și greu pentru că la Tonitza sunt multe fete! E mai complicat cu iubitul! Nu m-am pregătit să primesc iubitul acasă, m-am pregătit să îi fiu alături dacă o părăsește! Chiar nu m-am gândit că trebuie să vină și pe acasă! Cel mai greu mi se pare când se despart! La rău m-am gândit să îi fiu alături, că la bine e ușor!”, a încheiat Ioana Ginghină.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button