Lifestyle

Dulceturi delicioase pentru zilele geroase de iarna

  • logomytex.png
 

Am afirmat mereu ca ne aflam in anotimpul concediilor, calatoriilor pe cele mai exotice meleaguri, precum si cel al tinutele indraznete si foarte sumare. Dar, sa nu uitam ca suntem, in acelasi timp, si in sezonul conservelor. Incepand de acum si pana tarziu in toamna umplem camara cu toate bunatatile, pentru ca la iarna sa ne putem delecta cu bucate dupa pofta gusturile. Delicioase atat in forma lor initiala, cat si in compozitia deserturilor sunt dulceturile de toate felurile. In cazul in care nu v-ati hotarat inca pentru ce sortimente sa optati, va oferim noi cateva sugestii despre fructele care se preteaza cel mai bine acestui preparat, precum si despre felul in care sa le pregatiti pentru ca rezultatul sa fie o reusita. „Pentru ca tot ne aflam in sezonul acestor fructe, vreau sa mentionez ca pentru dulceturi merg foarte bine zmeura, dar si murele, afinele ori fragutele. De asemenea, se poate opta cu incredere pentru cirese, visine si capsuni”, ne-a declarat Cornelia Ghisoi, maestru bucatar in cadrul Restaurantului Aro Palace. De asemenea, se pastreaza bine in dulceturi jumatatile de caise, precum si perele ori gutuile. „Si daca vreti sa fiti sigure ca veti fi invidiate pentru dulceata pe care ati facut-o, va dezvalui un secret. In comert exista o gelatina speciala pentru astfel de preparate care nu numai ca nu permite fructului sa se sfarame, dar grabeste si viteza de topire a zaharului. Rezultatele sunt garantate, produsul fiind incercat chiar de mine”, a completat maestrul bucatar. (O.B.)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button