Lifestyle

DEMISIE-ȘOC la Realitatea Plus

 

Edward Pastia părăseşte televiziunea Realitatea Plus după o perioadă de opt ani, din care ultimii şase ca director al staţiei de ştiri. Acesta se va ocupa de staţia regională care emite din Constanţa, unde va fi director de programe şi se va ocupa de relansarea postului Dobrogea TV.

După opt ani la Realitatea, dintre care șase ani ca director executiv, a venit timpul să mă retrag. Am început să nu mă mai simt confortabil de la ridicarea licenței. Parcă era o altă televiziune“, a declarat Edward Pastia pentru Paginademedia.ro.

Dobrogea TV, acum un post local, va emite, din 9 martie, ca o stație regională, cu program 24 de ore din 24, axat pe infotainment. În prezent, Dobrogea TV emite local, cu două ore de program propriu și, în rest, cu preluări de la Realitatea Plus. Acționarul majoritar al Dobrogea TV este Gabriel Comănescu, cel mai bogat om de afaceri din zona Constanței.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button