Lifestyle

De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune

Mihai Morar a povestit de ce a renunțat la emisiunea TV de la Antena Stars, „Răi da’ Buni”. În ciuda audienței ridicate, Mihai Morar a decis să renunțe la show să părăsească lumea televiziunii.
Unul dintre motivele pentru care a părăsit „Răi da’ Buni” a fost faptul că nu mai rezona cu formatul emisiunii.
Nici rutina în care intrase nu-i făcea bine.

De ce a renunțat…


„Momentul 0 nu îl știu, a fost, dar nu îl știu. Trebuia să fie cu mult înainte de a se termina aventura mea cu emisiunea pe care am prezentat-o. Problema e când ajungi la minus. M-am dus, normal, că acolo te duc confortul, rutina, obișnuința unui loc călduț, unui fotoliu moale, unor invitați care vin așa, pe bandă rulantă, se schimbă din 15 în 15 minute, îi sună producătorul, tu vii cu 5 minute înainte de emisiune și le pui întrebări ca șmecherul.
Nu mai era sufletul meu acolo de foarte mult timp. Eu nu am o problemă cu televiziunea, dimpotrivă, eu cred că dacă faci conținut, poți să îl faci oriunde, important e să îți găsești publicul și să fii ok cu sufletul, dorințele tale, visurile tale. Nu mai era cazul la mine, dar nu mi-am dat seama la momentul zero, că dacă îmi dădeam seama s-ar fi întâmplat mult mai devreme”, a spus Mihai Morar la podcastul Ilincăi Vandici, fiind citat de viva.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
15 zile în urmă

Pulifriciul ăsta să se bucure de dozele cărora le făcea reclamă. Și să le bage și în venele hăndeilor săi.

Back to top button