Lifestyle

Dan Negru a refuzat să promoveze jocurile de noroc

Dan Negru a fost ofertat să promoveze jocurile de noroc, dar a refuzat. Prezentatorul de la Kanal D nu este de acord cu acest tip de publicitate. „În toată țara, pe toate zidurile și pe toate ecranele e promovat îndemnul la noroc. Mi-au propus și mie să apar pe panouri publicitare și să promovez jocurile de noroc. Am refuzat! Degeaba e proiectul «România Educată» dacă pe străzi e promovat norocul. Succesul în viață îl câștigi urcând pe scări, și nu cu liftul norocului. Asta trebuie să explice România educată.
Din 2021, Moldova a interzis orice fel de publicitate la jocuri de noroc, cazinouri sau pariuri sportive. În Anglia, vedetele din showbiz nu au voie să promoveze jocurile de noroc. În Germania e interzisă publicitatea pariurilor sportive înaintea sau în timpul meciurilor.
La noi, totul e vândut norocului! Nu există nicio statistică oficială care să spună câți dependenți are România pentru că sunt interese mari să nu se afle asta.
În locul afișelor uriașe care îndeamnă la săracia norocului aș pune vorba lui Caragiale: «Norocul e prea puțin și lumea e prea multă»”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button