Lifestyle

Dan Bittman preferă să vină cu trenul la Predeal

Mai de voie, mai de nevoie, Dan Bittman circulă cu transportul în comun prin București, iar la munte vine cu trenul. Când vine vorba despre o vacanță la munte, la Predeal, el preferă trenul deoarece ajunge mai repede decât cu mașina, după cum a povestit în podcastul lui Teo Trandafir.
Artistul în vârstă de 61 de ani a recunoscut că a avut suspendat permisul de conducere.


„Carnetul s-a stricat și am dat și am cucerit testul care se dă ca să recapăt o parte din el. Partea care permite să mai circul cât de cât. Știi cât de bine mă simt fără? Sunt atâtea mijloace de transport”, a spus artistul. „Merg cu 301 până la Mall Băneasa. Ce să zică lumea? Unii se uită, alții nu. Mă simt foarte bine, am fost de nenumărate ori cu 301 și îmi place. Te duci cu telefonul și faci beep (n.r. plătești cu cardul) și dai 3 lei, adică 3 lei, nimic. Și ajungi într-un sfert de oră, exact cum ajungeam și cu mașina mea, dar acolo mă dădeam țanțoș”, a explicat Dan Bittman.


Și a continuat: „La munte, două ore, până la Predeal. Nu patru, nu șase. Cu trenul, clasa întâi sau a doua, depinde cum găsești. Se mai uită unul în câș. Bună ziua, domnul Dan! Ăla care vine și îți ia amprenta dacă ai plătit. Dar nu e nicio problemă, așa ar trebui să fie normalitatea, gen Suedia dacă mă întrebi. Bănuiesc că acolo toată lumea e pe mijloace de transport. Dacă toate ar merge așa cum ar trebui să meargă, ar fi nemaipomenit. N-ai mai avea nevoie de mașini, de înghesuială”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button