Lifestyle

Cum a învins cancerul regizoarea Chris Simion. Sunt 7 ani de la diagnostic

Au trecut aproape șapte ani de când regizoarea Chris Simion (46 de ani) a fost diagnosticată cu cancer la sân și spune că a învins această boală inclusiv datorită atitudinii. Ea spune că forța interioară și oamenii din jur au ajutat-o să se vindece. Iar după ce a depășit perioada grea, regizoarea a decis să ridice un teatru independent de la zero.


„Forța o avem în noi, doar că nu știm și aflăm într-o situație limită, când viața ne încearcă real. Am credința că nimic nu se întâmplă fără sens metafizic, am umor să văd partea bună din orice situație. Am ales să fiu cu un bărbat (Tiberiu, jumătatea mea) care să trăiască împreună cu mine, nu alături de mine. Și când boala ne-a încercat iubirea, ne-am arătat de ce suntem în stare, am trecut împreună secundă de secundă.
Apoi a fost mama care m-a sprijinit cu rugăciunile ei. Prietenii mei, medicii cu care am traversat, nu am fost singură. În plus, n-am lăsat boala să-mi fure viața. Am trăit ca înainte doar în alt ritm pentru că, de la tratament, nu mai aveam aceeași energie. Nu am lăsat, însă, durerile sau reacțiile tratamentului să-mi schimbe planul, le-am integrat și la final am ieșit pe plus”
, a explicat ea.


„Nu am simțit că această boală este o luptă. Am simțit că este șansa în care mă pot trezi, în care pot conștientiza, în care pot să încep să mă iubesc. Suferința pe care am ales să o trăiesc la un moment dat în viața mea a venit cu costuri. Cancerul a fost un târg făcut cu mine. Vrei să mai trăiești? Atunci oprești risipa. Când alegi să trăiești împotriva ta, la un moment dat vine și nota de plată. Cancerul a venit în cel mai fericit moment din viața mea, la începutul relației cu Tiberiu, când trăiam într-o explozie de bucurie”, a mai mărturisit Chris Simion, pentru FANATIK.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare