Lifestyle

Cum a „agăţat-o” Gerard Pique pe Shakira?!

 

Fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, a povestit la emisiunea Fora de Serie, de la televiziunea TV 3, cum a „agăţat-o” pe iubita sa Shakira.

„Am cunoscut-o prima dată când eram în Madrid și am filmat videoclipul piesei «Waka Waka», înainte de Mondialul din 2010. I-am cerut numărul. Ea a ajuns în Africa de Sud înainte Naționalei Spaniei, pentru că urma să cânte la deschidere. I-am dat un mesaj și am întrebat-o cum e vremea acolo. Este o întrebare stupidă la care primești un răspuns de genul «e frig, ia o geacă». Dar ea a scris un paragraf întreg și mi-a detaliat schimbarea temperaturii pe parcursul zilei. Când am citit, m-am gândit «Doamne, asta nu e normal». Din acele detalii mi-am dat seama că exista afecțiune. Am continuat să vorbim prin mesaje de-a lungul turneului. O mai puteam vedea când urma să cânte la festivitatea de închidere. I-am spus că dacă trebuie să ajung în finală ca să o întâlnesc iar, am s-o fac. Și aceea a fost a doua oară când am văzut-o”, a dezvăluit jucătorul. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button