Lifestyle

Cristina Spătar va boteza al treilea copil al Georgianei Lobonț

Cristina Spătar va boteza al treilea copil al Georgianei Lobonț. Aceasta din urmă a anunțat recent că va deveni mamă pentru a treia oară și deja a ales nașii bebelușului. Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu vor fi părinții spirituali ai copilului.
Pe una dintre rețelele de socializare, Cristina Spătar a postat mai multe fotografii cu artista și mesajul:

„Alături de oameni dragi sufletului nostru, atât de curați sufletește și de viitorul nostru finuț. Vă mulțumim dragii noștri, că ați ales să fim nașii îngerașului ce are să vină în familia noastră”. Nu se știe dacă interpreta de muzică de petrecere va avea fetiță sau băiețel.
Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan vor deveni părinți pentru a treia oară.

Cântăreața este convinsă că va avea încă un băiat și știe deja ce nume va purta micuțul. „Simt așa că o să fie băiat și o să îl cheme Luca. Noi îl așteptăm pe Luca, așa credem, că o să fie un băiețel pe care o să îl cheme Luca”, a spus ea. Georgiana Lobonț și soțul ei au un băiat și o fetiță, Eduard-Nicholas, 4 ani, și Irina-Maria, 3 ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button