Lifestyle

Cristina Spătar refuză să-şi ducă la altar iubitul cu 22 de ani mai tânăr decât ea

 

Cristina Spătar are un iubit cu 22 de ani mai tânăr decât ea, dar nu se gândeşte la nuntă, gândindu-se tocmai la diferenţa de vârstă dintre ei. Divorţată de tatăl copiilor ei, cântăreaţa spune că nu vrea să se recăsătorească, deşi iubitul ei îşi doreşte foarte mult să oficializeze relaţia.

 „Ne înțelegem foarte bine, nu-mi fac planuri de viitor și n-am așteptări. Dat fiind faptul că el e mult mai tânăr nu mi-am făcut planuri, cu toate că el zice mereu că o să ne căsătorim. El își dorește treaba asta, eu nu-mi doresc să mă mai căsătoresc”, a declarat Cristina Spătar, pentru Cancan.

Cântăreaţa a adăugat că iubitul îi este de un real ajutor atât în creșterea copiilor, cât şi la cumpărături şi… gătit. După divorţ, artista a fost nevoită să plece din vila unde locuia cu fostul partener şi s-a mutat cu cei doi copii, Aida și Albert, într-un apartament cu chirie. La scurt timp după despărţirea de Alin Ionescu, ea s-ar fi cuplat cu actualul iubit, dar a preferat să ţină relaţia departe de presă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button