Lifestyle

Cristina Cioran s-a mutat la mama ei, cu fetița

Cristina Cioran s-a mutat la mama ei, cu fetița pe care o are cu Alex Dobrescu. După doi ani și câteva luni de relație, actrița și tatăl fetiței s-au despărțit, deși anunțaseră că se pregătesc de nuntă. Într-un interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, ea a povestit că a plecat de acasă cu copilul, după unele discuții cu partenerul.
„Într-o relație care merge pe repede, dacă treci de primul an jumate, doi ani jumate, ea e bună. N-am trecut! Noi am fost împreună 2 ani și 4 luni, am făcut un copil, deci am ars niște etape. Poate că, dacă nu le ardeam așa repede pe toate, lucrurile erau mai bune. Dacă în momentul în care ceva se deteriorează într-o relație, iar tu simți, ca femeie, nu spui atunci pas, o să fie din ce în ce mai greu. Eu am așteptat, am sperat ca să se repare ceva, dar ceva odată stricat nu se mai poate repara, din păcate”, a spus ea, conform protv.ro.
„El și-a văzut foarte repede de viață, ceea ce nu poate spune decât că a fost o decizie extraordinară”, a mai dezvăluit Cristina Cioran, la „Vorbește lumea”, a adăugat Cristina Cioran.
„Ne-am mutat împreună (n.r. cu mama ei), cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic, asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine”, a declarat Cristina Cioran pentru ego.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button