Lifestyle

Cornel Ilie va petrece Crăciunul cu copiii și cu fosta soție

Cornel Ilie va petrece Crăciunul cu copiii și cu fosta soție. Au trecut doi ani de la divorț, iar artistul și fosta parteneră par a se înțelege foarte bine. În anul 2020, membrul trupei Vunk a anunțat că divorțează de Eliza. Divorțul a venit la cinci ani după căsătorie. Într-un interviu recent, solistul a vorbit despre modul în care va petrecere sărbătorile de iarnă. El a mărturisit că va încerca să le creeze celor doi copii ai săi o amintire frumoasă legată de sărbătorile de iarnă. Astfel, Cornel Ilie va petrece Crăciunul cu copiii și cu fosta soție.

„Crăciunul o să fie în familie, cu copiii, lângă brad. O să ne bucurăm de acele zile, o să ne ocupăm să le creăm lor o amintire cât mai frumoasă legată de Crăciun”, a declarat Cornel Ilie, potrivit  fanatik.ro.
Legat de modul în care se împarte între familie și carieră, acesta a adăugat: „Oricât de multă treabă ar fi, nu mă plâng că nu am timp sau că nu există timp pentru tot ce vrei să faci. Este timp și pentru copii, și pentru muncă, și pentru distracție, și pentru sport, pentru absolut orice. Trebuie doar să știi să te bucuri de momentul ăla, Cât petreci făcând ceva să te bucuri de lucrul ăla”.

După separare, solistul a susținut că decizia a fost benefică pentru toată familia. El se implică mult în creșterea celor doi copii. Nu de puține ori, ei l-au însoțit la concerte, potrivit viva.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button