Lifestyle

Corina Caragea, răspuns „tăios” când a fost întrebată de ce nu are copii

Corina Caragea a avut un răspuns „tăios” atunci când a fost întrebată de ce nu are copii. Potrivit viva.ro, prezentatoarea știrilor sportive, la PRO TV, trăiește o poveste de dragoste cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Ea are 40 de ani și nu este mamă, intrigându-i pe unii fani ai săi.
Întrebată în mediul virtual de ce nu are copii, Corina Caragea a răspuns scurt și tăios: „Nu e treaba ta”.

Iată ce explica ea într-un interviu mai vechi:
„Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri. Eu nu consider că ești «împlinit» atunci când te-ai măritat (chiar, de ce nu se pune această presiune și pe bărbați?) și nici când ai făcut un copil. Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață, nu să îl aducă pe lume ca să îl împlinească pe el, părintele, pe familia lui, publicul sau vecinii, nici să îi aducă un pahar de apă la bătrânețe și nici să întruchipeze ceea ce el nu a reușit să facă în viață”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
cumultumiri
1 an în urmă

Mda,neste raspunsuri…..de la o tafnoasa care “traieste o frumoasa poveste de dragoste”!
Niste clisee si expresii de lemn.Da’ cel putin e bine ca stim si noi ! Chiar eram curios.

6 luni în urmă

[…] Corina Caragea (41 de ani) a ajuns la spital, în Thailanda, unde se afla în concediu. Știrista a avut parte de un incident neplăcut, despre care a vorbit pe rețelele de socializare. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV… Citeşte mai mult »

Back to top button