Lifestyle

COLECTIV. Turneul „Păpuşile Muppets“ se amână din cauza tragediei!

 

După tragicul incendiu din 30 octombrie 2015, de la Clubul Colectiv, organizatorii turneului „Păpuşile Muppets – Sesame Street Live – Elmo Makes Music“ au decis să-l amâne.

„Orice organizator de spectacole responsabil, devine mult mai atent şi mai circumspect privind spaţiile de desfăşurare a evenimentelor. Dintre cele 6 săli, una singură s-a dovedit a fi absolut în regulă (Sala Palatului, Bucureşti), în timp ce celelalte prezintă deocamdată unele inconveniente, care ne determină să amânăm acest turneu atât de aşteptat de cei mici şi de părinţii lor. Astfel, spectacolul de la Bucureşti programat pentru 17 noiembrie, se va desfăşura pe 25 martie 2016“, se arată într-un comunicat oficial. Spectacolul din Braşov, de la Patinoarul Olimpic, se amână pe 27 martie.

Toţi cei care si-au achiziţionat bilete pentru spectacolele din acest turneu, le vor putea folosi pentru spectacolele din martie. „În plus, din partea organizatorilor, vor mai primi încă o invitaţie cu două locuri“, se arată în comunicat. Pesoanele care nu doresc să utilizeze biletele, se pot adresa punctelor de vânzare de unde şi-au achiziţionat biletele, începând cu data de 2 decembrie, pentru a recupera banii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button