Chef Horia Vârlan, nevoit să slăbească în timp record, după un diagnostic grav / De ce a renunțat la televiziune
Chef Horia Vârlan, cunoscut în urma emisiunilor sale de la Prima TV, a povestit că a fost nevoit să slăbească, din cauza problemelor de sănătate.
„Am ajuns la spital, cu pulsul 220. Am descoperit că am o problemă la inimă, o aritmie nenorocită, un fel de tahicardie. Mi s-a spus că trebuie să mai slăbesc”, a spus Horia Vîrlan într-un interviu.
Bucătarul a ținut regim și a făcut sport, reușind să dea jos 16 kilograme în trei luni. A renunţat la zahăr, paste făinoase, alcool, unt, smântână, şuncă, slănină şi alte grăsimi şi nu a mai mâncat după ora 19.30.
„Am făcut zilnic sport, adică abdomene, bicicletă medicinală şi diverse exerciţii. Beau trei litri de lichide pe zi”, a spus el pentru click.ro.
Horia Vârlan a renunțat la televiziune și predă la un liceu tehnologic.
„S-a terminat cu televiziunea, n-am mai făcut nimic cu Prima TV pentru că nu mi-a mai convenit combinația și anturajul. În rest, nu m-a mai solicitat nimeni, probabil vor alt gen de specialiști. Mi-au zis foarte mulți telespectatori, foarte des, dar bag seama că nu mai sunt pe gustul producătorilor de emisiuni. Probabil că se caută altceva”, a spus Horia, pentru click.ro..
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.