Lifestyle

Ce spune Ramona Olaru despre salariul de la Antena 1

  • ramonaolaru2.jpg
  • ramona2.png

Ramona Olaru, asistenta de la matinalul Antenei 1 a făcut declarații referitoare la salariul pe care îl încasează. Colega lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil se declară mulțumită de banii pe care îi ia de la postul tv.

„În momentul de față, la Neatza suntem într-o mărire continuă a echipei, suntem mulți și tot mai vrem pentru că, știm bine, programul este de patru ore. Dacă suntem plătiți bine? Pot să spun doar că ne-am îmbogățit! Ne-am îmbogățit cu toții. Uită-te la mine, am venit de la țară și acum sunt o lady”, a spus Ramona, pentru cancan.ro.

„Am mers pe principiul «ce n-am avut când am fost mică să dobândesc când sunt mare». Și în continuare fac treaba asta, dar nu uit niciodată de unde am plecat. Ăsta e principiul pe care merg și cred că se vede, eu nu uit niciodată de unde am plecat. Să fiu altfel sau să mă port altfel decât sunt. M-am apucat de niște business-uri micuțe, proprii, niște combinații, ca să se știe, la care adaug puțin din popularitatea mea. Când oamenii spun că nu le place varianta mea, într-un fel, în suflet, m-a deranjat, dar am continuat să fiu aceeași, să nu schimb nimic de la mine, doar ca să plac cumva. Ca să fiu pe placul cuiva. Nu, niciodată. Am mers înainte. Dar nu spun că nu m-au durut unele lucruri”, a mai declarat Ramona Olaru, pentru sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button