Lifestyle

Cătălin Crișan trebuia să slăbească, dar s-a îngrășat după operația de hernie de disc. „Nu respect…”

Cătălin Crișan a povestit că s-a îngrășat după ce a trecut printr-o operație grea, în urmă cu șapte luni, de dublă hernie de disc, deși medicul îi recomandase să slăbească.
Artistul nu are voie să facă efort și nici să stea mult în picioare, trebuie să facă kinetoterapie și înot, însă a ignorat indicațiile.


„Se împlinesc aproape șapte luni de când am fost operat de acea dublă hernie, a fost interesant. Mă simt mai bine, doar că nu respect ce spune doctorul. Mi-a spus să slăbesc, m-am îngrășat, mi-a spus să înot, nu am ajuns. Mi-a spus să fac kinetoterapie, am fost o dată, nu m-am mai dus. Trebuie să mă apuc de treabă.
A trecut Paștele și mă apuc și de slăbit, și de înot, nu mai ține.

Întotdeauna mie mi-au plăcut lucrurile interzise. Tot ce nu este sănătos pentru organism, am mâncat. Eu și partenera mea ne înțelegem foarte bine și să sperăm că așa va fi până la sfârșit. Noi suntem tot timpul împreună, dar într-adevăr a fost 100% lângă mine. În acele două săptămâni a fost groaznic și pentru ea, și pentru mine. Acum este lângă mine nu pentru că mă doare ceva, ci pentru că ne înțelegem foarte bine. Avem nevoie unul de altul, iar atunci când suntem despărțiți câteva ore zici că suntem despărțiți ani de zile. Să dea Dumnezeu să fie bine, să ne țină!”, a spus Cătălin Crișan pentru cancan.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button