Lifestyle

Cât câștigă Anca Serea ca influencer

Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, a spus cât câștigă în fiecare an din mediul online. Invitată recent la emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV, ea a spus câți bani face fiind influencer. Întrebată cât câștigă din activitatea de influencer, ea a răspuns astfel:
„Suficient de bine și de mulți încât să pot să zic că aș putea să îmi întrețin familia deocamdată. Da, familia care este numeroasă și pentru asta le mulțumesc tuturor care îmi sunt alături de mine în povestea asta, agențiilor care îmi propun de fiecare dată și clienților care mă angajează într-un proiect”, a răspuns ea, recunoscând că face peste 100.000 euro într-un an.


„Deci un pic mai mult de 100.000 de euro pe an aș spune. Da, un pic mai mult, dar să știi că contabilitatea mi-o ține cineva. Și eu sunt un om larg la mână, nu stau să controlez. Cred că de două ori pe an când vin impozitele de plătit atunci mă izbesc, atunci mă izbește trenul. Zic chiar am cheltuit atât de mult? Sau am câștigat chiar atât de mult? Doamne, Dumnezeule, 19% impozite și mai am și niște angajați. Conversația asta o am de două ori pe an cu doamna contabilă”, a mai spus Anca Serea. Ea a spus că nu are tarife fixe și că depinde de proiect.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
aaa
4 luni în urmă

19%??? sa nu se planga! in alte tari impozitul pt persoane fizice e de 45-50%… 19% e boierie!

Willy
4 luni în urmă

Ce “influencer” poti sa zici ca esti daca ai tarife? Adica daca achit tariful zice ce vreau eu sa zica septelului de urmaritori?

Back to top button