Lifestyle

Cântărețul Tinu Vereșezan, din nou tată, la 46 de ani. Ce-i „umbrește” bucuria

Tinu Vereșezan este din nou tată, la 46 de ani, după ce iubita lui, Geanina, a adus pe lume un băiat. Cântărețul de muzică populară mai are un fiu, în vârstă de 19 ani, din prima căsătorie. Băiatul nu a fost încântat de faptul că a devenit frate mai mare.
Cântărețul de muzică populară speră ca fiul său să depășească acest moment.

„Băiatul cel mare are 19 ani, iar acum a venit al doilea băiat în viața mea. Marian, din păcate, nu a fost prea încântat. Pentru că frățiorul este făcut cu a doua persoană din viața mea, nu cu mama lui. Să sperăm că timpul le rezolvă pe toate, a declarat Tinu Vereșezan, după ce a devenit din nou tată.
Legat de botezul mezinului, artistul a mărturisit că acesta are trei perechi de nași.

„Pe 10 septembrie a venit micuțul Vlăduț, l-am creștinat pe 20 octombrie, am făcut botezul la Arad. E o perioadă interesantă din viața mea. A fost o bucurie când am aflat că voi fi din nou tătic, a fost neașteptat. Botezul l-am făcut la Catedrala din Arad, bebe a fost liniștit, nu a schițat niciun gest în apă, chiar i-a plăcut. La petrecere am avut 380 de persoane, am vrut să chemăm mai mulți oameni, însă, capacitatea sălii nu ne-a permis să facem un eveniment mult mai mare. Am avut trei perechi de nași”, a detaliat Tinu Vereșezan pentru Star Popular, unde găsiți și imagini cu băiețelul artistului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button