Lifestyle

Blocat pe DN 1, Nea Marin a ratat un eveniment în Poiana Brașov

Blocat pe DN 1, Nea Marin a ratat un eveniment în Poiana Brașov. S-a întâmplat vineri, când s-au creat blocaje pe mai multe șosele din țară, din cauza ninsorii abundente. El a povestit că a făcut 4 ore doar prin stațiunea Sinaia, jud. Prahova.
„Aveam un eveniment și trebuia să ajungem în Poiana Brașov. Am plecat la ora 17:00 din București pentru a ajunge la ora 21:00. Știam, mi-am luat măsuri de siguranță patru ore.
Am mers bine până la intrarea în Sinaia și, de la intrarea în Sinaia, până la ieșirea din Sinaia, am făcut exact 4 ore. Nimeni din autorități nu a venit să anunțe, să spună ceva.
A trecut o mașină de poliție și am întrebat (n.r. ce se întâmplă). Mi-au răspuns că în 5 minute e gata, că s-a deblocat, a fost ceva blocaj și am crezut în autorități. De unde… am stat acolo iar ore în șir”, a povestit Nea Marin, citat de playtech.ro.
„După care am luat hotărârea de a pune mâna pe telefoane și de a suna peste tot noi, la relațiile noastre. Cineva ne-a dat o informație bună, ne-a spus că ar fi un tir răsturnat la Predeal și la Azuga două tiruri nu pot urca, s-au blocat.
Atunci am luat hotărârea să ne întoarcem, să mergem spre Cheia, însă și pe Cheia erau probleme, și atunci am luat hotărârea de a mă întoarce acasă la mine.
Dezamăgit! Am sunat la organizator și am amânat, mi-am cerut scuze și asta a fost”, a adăugat coregraful, la Antena Stars.

Vezi și:

Drumuri închise din cauza viscolului! Probleme și în traficul din Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Blocat pe DN 1, Nea Marin a ratat un eveniment în Poiana Brașov […]

Back to top button