Lifestyle

Bianca Brad, despre vindecarea de cancer

Bianca Brad a făcut dezvăluiri despre vindecarea de cancer. Ea s-a făcut bine după șapte ani de tratamente și rugăciuni. Actrița, fost fotomodel, a dezvăluit că a repetat analizele pentru control și, din fericire, toate rezultatele sunt bune. Este convinsă că și credința ei a contribuit la vindecare. În 2015, Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer la sân. Abia anul trecut a vorbit public despre această gravă problemă de sănătate.
De atunci își ține fanii la curent cu evoluția stării sale de sănătate.


„A venit timpul să repet CT-urile și RMN-urile pentru control. Întâmplarea a făcut să fiu programată pentru CT de ziua Sf. Narcis (dr. Narcis Masala este minunatul doctor imagist, la care merg de când am fost diagnosticată, în 2015), pentru RMN de Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil (prenumele altor doi doctori minunați – Dr. Viișoreanu, care m-a operat și dr. Rîcu, la care am făcut radioterapia). Iar rezultatele, BUNE! Slavă Domnului!, le-am primit de Sf. Nectarie – despre care simt să spun că mi-a fost stâlp, ghid, mentor… Luminița de la capătul tunelului, de-a lungul călătoriei mele sprâncenate pe poteca vindecării, din 2015 încoace.


Până și culoarea albă a halatului de unică folosință, care de obicei este verde, a contribuit la starea mea de bine. Agățați-vă de orice gând care vă face bine, care vă aduce liniște în suflet, oricât de mic sau de caraghios ar părea. Nu suntem singuri. Cineva, Acolo Sus, ne iubește!
Vorba lui Albert Einstein: «Coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim».
Să fim sănătoși la minte, trup și suflet, și să avem parte de cât mai multe coincidențe vindecătoare”, a scris Bianca Brad pe Facebook, fiind citată de viva.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button