Lifestyle

Bebe Cotimanis, despre motivul plecării din PRO TV

Bebe Cotimanis a vorbit despre motivul care a stat la baza plecării sale din PRO TV. Actorul și-a dat demisia după 25 de ani în trust și susține că s-a adaptat rapid noii situații. Bebe Cotimanis a decis să plece din trustul MEDIAPRO, în ciuda succesului, deoarece nu se mai regăsea acolo, după cum a dezvăluit. Actorul susține că nu are niciun regret, după decizia luată.


„Uneori atașamentul este o boală, iar de boala asta eu sufăr foarte puțin. Am depășit momentul fantastic de repede. După 25 de ani am plecat pentru că nu mă mai regăseam. După plecarea lui Adrian Sârbu multă lume nu și-a mai găsit locul acolo. Nu e nimic grav, după fix 25 de ani am plecat și de la Nottara. Nu am acest atașament. Iar după ce am plecat din Pro, la nici câteva ore am fost sunat să mă duc la Prima Tv. Am plecat fără perspectiva de a-mi găsi ceva mai bun, pur și simplu am făcut-o. Țin foarte mult la independența mea. Eu am fost liber profesionist mereu, așa m-am născut”, a declarat Bebe Cotimanis pentru fanatik.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button