Lifestyle

Andreea Marin: „Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți”

„Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți” – a declarat Andreea Marin. Ea a mărturisit că este dureros să te simți înșelată de persoana iubită.
„Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine.
Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta(înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a spus Andreea Marin, în cadrul unui interviu, potrivit click.ro.


„În prima relaţie nu am fost matură, ne-am căsătorit prea tineri. A existat o despărţire de un an şi ceva, el a plecat la studii şi noi nu am rezistat despărţirii. (…)
Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți. A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci”, a povestit Andreea Marin.
La 21 de ani, ea s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță. După 3 ani, mariajul lor a luat sfârșit. A urmat căsătoria cu Ștefan Bănică (jr.), cu care o are pe Violeta. După ce s-a despărțit de artist, prezentatoarea tv s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, un medic turc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Asta cine mai e?

Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Nu-i din Rusia, nu o stii.

Raoke
1 an în urmă

Oameni buni, stiati cum se manifesta cretinismul? No, unul dintre formele sale sub care se dezvaluie este sa crezi ca tot ceea ce se intampla pe planeta este legat de ce crezi sau iti inchipui tu ca ar fi real/adevarat/logic.… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare