Lifestyle

Anca Țurcașiu a devenit bunică

Anca Țurcașiu a devenit bunică

Fiul Ancăi Țurcașiu și soția sa, Andreea au devenit părinți pentru prima dată. Artista a făcut anunțul ieri, pe contul de socializare, prin intermediul unui clip video, unde a dezvăluit și numele pe care părinții l-au ales pentru fetița lor.

Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 0.30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a declarat vedeta.
Aceasta a dezvăluit că deși are o relație foarte apropiată cu fiul ei, nu se implică deloc în viața de cuplu a acestuia.
Am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee. Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună.(…) Mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!”, spunea Anca Țurcașiu, pentru Viva.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
29 zile în urmă

GILF

Back to top button