Lifestyle

Ana Morodan ar fi vrut să se sinucidă / Unde se află acum

Ana Morodan ar fi vrut să se sinucidă.

Potrivit surselor CANCAN.RO, cea poreclită „Contesa Digitală” ar fi scăpat măsura controlului judiciar, instituită după ce a fost prinsă de polițiști „praf” la volan – Detalii, AICI. Acum, s-ar afla internată la o clinică de psihiatrie. Este vorba de Centrul Medical „Laura Cătană”, situat în Pianu de Jos, județul Alba. Conform publicației citate, Ana Morodan ar sta singură în salon, plătind un preț pe măsura serviciilor oferite.

Ana Morodan ar fi vrut să se sinucidă

Pentru mine, privarea de libertate pentru 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic în tot iadul pe care îl creează mintea ta. Eu ajunsesem să iau pastile și când ieșeam cu trei oameni în oraș. E destul de greu și cred că atât de șocant pentru mulți că un om care pare tot timpul foarte puternic, la un moment dat clachează. Și când clachezi și ești persoană publică, ți-o iei public de la toată lumeaSunt un om cu bune și cu rele. Un om care s-a pierdut pe sine. Care se caută pe sine, care încearcă să înțeleagă care e adevărul ei într-o lume în care nu se mai regăsește. Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar după ce le trecea efectul nu eram bine. Sunt un om care o să își asume consecințele acțiunilor ei până la capăt. Să nu faceți ca mine. Nu sunt un exemplu acum”, a relatat influencerița, care a avut și o emisiune la Antena Stars, potrivit Ciao.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
4 luni în urmă

Ce frumusete! Ptiu!

Back to top button