Lifestyle

AMINTIRI DE LA BRAȘOV. Serghei Mizil a bătut Miliția…

  • sergheimizil.jpg
 

Serghei Mizil și-a adus aminte de adolescența zbuciumată, în plin regim comunist, când a fost un membru important al „găștii vesele”, din care au mai făcut parte Nicu Ceaușescu, Mădalin Voicu și Jean Maurer, fiul primului ministru comunist Ion Gheorghe Maurer.

„Elena Ceauşescu mi-a transmis că oameni ca mine nu au ce căuta în România.  Şi eu i-am spus că merg afară oricând, că oricum merg. Avea dreptate. După ce am bătut circa de Miliţie de la Braşov şi atunci s-a enervat foarte tare. Era normal să nu îi convină. Eram idioţi. Am mers în cofetărie şi au spus că nu au băutură. Am intrat, am dat foc la perdele, am început să sparg acolo”, a declarat Serghei Mizil la Antena3.

Pe de altă parte, Serghei Mizil a spus despre regimul Ceaușescu: „Îl regret și nu îl regret. Din  ce punct îl regret? În primul rând, că era naționalist. A făcut o țară. Tot litoralul e făcut de el. Aveam o chestie, că suntem români și mândri și așa. Ăștia au distrus absolut o țară total, ne-au vândut, suntem colonie, asta e teoria mea. Suntem vânduți fără discuție, ce spun ăia de afară asta facem”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare