Lifestyle

Alina Ceușan este însărcinată din nou

Alina Ceușan a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Ea a postat un clip video pe Instagram, prin care a dezvăluit că în luna august va naște.

Prezentatoarea emisiunii „Love Island”, de la Pro TV, este căsătorită din anul 2019 cu Raul Țișa, care este hairstylist și au deja un băiețel, pe Rock, care a venit pe lume în 2020. Familia lor se va mări din nou în luna august. În mediul online, Alina Ceușan a distribuit un clip video în care s-a lăsat filmată în mai multe ipostaze. Primul cadrul cu ea este unul în care plânge, probabil de emoțiile provocate de a doua sarcină.
Filmulețul continuă cu o scenă de familie, în timpul căreia Rock este anunțat că va avea un frate sau o soră.

„Dragul nostru Rock, Avantajul de a crește alături de un frate sau o sora este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea se spune că indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie.
Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență, pentru că fiecare dintre noi avem pe cine sună și la trei noaptea dacă este cazul. Viață noastră se va schimbă din nou, în luna august… și sperăm că schimbarea să vină în formă celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil”
, este mesajul Alinei Ceușan către fiul ei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare