Lifestyle

Alexandra Velniciuc vrea să plătească în avans pentru un loc la azil

Alexandra Velniciuc vrea să-și petreacă bătrânețea la azil și se gândește să plătească în avans acest serviciu. Actrița în vârstă de 42 de ani nu are copii și oricum nu și-ar fi dorit să-i împovăreze pe ei cu îngrijirea sa. Prin urmare, un loc la azil i se pare potrivit.
Actrița Alexandra Velniciuc și soțul ei, Șerban Puiu, actor, regizor și profesor la UNATC, formează un cuplu de două decenii, dar nu au vrut copii.


„Mi-am promis că puțin mai încolo, nu acum chiar de la 40, dar puțin mai încolo, îmi voi plăti un azil în avans să știu să plec cu demnitate! Să mă duc acolo, să fie frumos, să fie civilizat, să am cu cine socializa, să pot pleca de acolo să mă plimb, să mă duc la teatru, să mănânc cu cine îmi face plăcere, sperând că voi fi bipedă și că voi fi cu mintea la purtător, dar am învățat din această lecție splendidă de viață. De ce să ne cramponăm, de ce să ne cramponăm de ceilalți, de ce să-i împovărăm pe ceilalți?!
Bunicile mele au avut șansa să fie pe picioarele lor, să fie sănătoase până cu două, trei luni înainte de a se prăpădi, dar eu nu le-am simțit pe ele ca pe o povară. Deși îmi făcea plăcere, deși bunică-mea de aici, din țară, nu mai putea să se ducă să-și încălzească mâncarea, îmi făcusem un program, eu mă duceam îi pregăteam tot. Săraca, o dată am avut filmare și s-a dus și și-a luat mâncarea și-a pus-o pe calorifer, că știa că nu pot eu să vin. Adică, lucruri, gesturi, dar nu mi-a fost greu cu ele. Nu cred în teoria aia că îmi fac un copil ca să aibă grijă de mine. Nu, copilul trebuie să aibă grijă de el și de viața lui!”, a declarat Alexandra Velniciuc în emisiunea FRESH by UNICA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Apropo. La latraul putinist e la zi plata? Ca saracul…ce sa faca? Doar se stie ca latratul aiurea nu aduce nimic.

Barbu Gh.
1 an în urmă

Lătrăii waxeriști nu vor mai apuca anii bătrîneții. „Ghinion”. Ghinionul lor, norocul nostru. Aia este, wax au vrut, „eficiență” vor primi. Dar nu-i bai, sperăm că lumea va fi mai frumoasă după dispariția lor.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

boschete putinist latrator urat mirositor, cand te da afara de la eminescu nu iti prinde bine ceva blat la azil? Cat sa mai parazitezi si autobaza aia de unde iti iei materialul?

Back to top button