Lifestyle

Alexandra Velniciuc: „Nu e o perioadă în care să îmi pară rău că n-am copii”

Alexandra Velniciuc: „Nu e o perioadă în care să îmi pară rău că n-am copii”…

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu de 20 de ani, dar nu au copii. Actrița în vârstă de 42 de ani a spus care este motivul pentru care nu a devenit mamă.
„În epoca în care trăim, în perioada asta, da, mă felicit! Toți prietenii noștri au copii. Doamne, n-aș ști să-l cresc, n-aș ști ce să-i spun, n-aș ști ce valori să-i induc, n-aș ști, pentru că tu îl crești frumos într-un creuzet al familiei tale și după aia sărăcuțul se izbește de ce e afară. Și ce face el?! Fie neagă ce a învățat în familie, fie se luptă să înțeleagă ce i se întâmplă dincolo.
Eu nu știu dacă eu aș mai fi fost așa și vorbesc foarte sincer, nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum, dacă m-aș fi născut în `95 și ar fi trebuit acum să intru în viață, nu știu! Nu e o perioadă în care să îmi pară rău că n-am copii, deloc!”, a mărturisit Alexandra Velniciuc, pentru fresh by unica.
Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu fac echipă atât acasă, cât și la teatru. Cei doi lucrează împreună la multe spectacole puse în scenă la Teatrul Elisabeta. „Îl tratez ca pe oricare dintre regizorii cu care am lucrat. Iar acasă, noi niciodată nu vorbim despre rol, despre teatru. Niciodată! E o igienă pe care ne-am descoperit-o în cuplul acesta de 20 de ani. Când vin la teatru, îi pun toate întrebările pe care am să i le pun, pe care i le-aș pune și altui regizor, dar niciodată acasă”, a explicat actrița.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button